Despre site

   Ideea de a face un site despre Balcic a venit de la sine, dupa ce am vizitat orasul in vara lui 2006. Inainte de a pleca, sursele de informare despre Balcic pe care le-am gasit pe internet au fost saracacioase. Cele mai bune informatii le-am gasit pe un forum Softpedia, postate de persoane care au vizitat orasul. Alte site-uri cu informatii despre Balcic mai sunt: Balcic Collection si Balcic.com.

  Inca de cind am ajuns acolo am fost fermecat de port, de Castelul (mai mult o vila, ce-i drept) Reginei Maria, de casutele cocotate pe deal. O sa ma intorc aici, mi-am spus.

  Si pentru ca eram in zona, mi-am spus sa vizitez si Capul Kaliakra si Nessebar. Amandoua mi-au placut, de aceea am simtit nevoia sa le “daruiesc” un loc pe site. Pot spune ca Nessebar mi-a placut cel mai mult.

  Cam asta e cu acest site. Nu are scop comercial, nu promoveaza un agent comercial, un hotel sau ceva de genul asta.

  Sunt constient ca informatiile postate nu sunt suficiente. Poate unele nu sunt nici foarte exacte. Sursele de informare au fost diverse brosuri, reviste, albume de fotografii si carti, precum si wikipedia dar si unele site-uri bulgaresti si romanesti. Site-ul romanesc cu cele mai bune informatii (inclusiv istorice) si fotografii (in special cu Balcicul vechi) pe care l-am gasit este Balcic Collection.

  In cazul in care considerati ca sunt necesare unele corectii, sau doriti sa adaugati ceva (informatii, fotografii etc), le puteti trimite fara nici o obligatie la adresa balcic@gmail.com.


 

Contact

  e-mail: balcic@gmail.com

Copyright © 2006-2009 Balcic.net. Toate drepturile rezervate.

Termeni si conditii
chat geschichten kostenlose gallerien filme videos fotos